Helt fantastisk… BH

 

Kul... BH!

Kul... BH!

 

I serien «Produkter som er sykt glamorøse men kanskje ikke så praktiske, viser vi deg spydspissen i årets kolleksjon fra Victoria’s Secret. Den heter intet mindre enn «The $2 Million Bombshell Fantasy Bra by Damiani«, og er pyntet med ikke mindre enn 60 carat diamanter og 82 carat  safirer og topaser, alt  fattet i 18 karat hvittgull.

Adriana Lima, som får æren av å vise frem årets showpiece, var også med i 2008 der hun bar det som angivelig var verdens dyreste BH gjennom tidene. Men, som Smykkebloggen kunne melde den gangen, ble verdens dyreste BH faktisk vist frem i 2005. Den gangen med en diamant på 101 carat, av kvalitet River / Flawless…

Uansett, flott er både BH’en og Adriana, og til den som lurer på om noen faktisk kjøper disse BH’ene, så gjetter vi på at de demonteres etter at de er brukt i showet, og at både edelstener og gull gjenbrukes i andre smykker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s