Sorte diamanter – Hot!

I filmen «Sex and the city 2» hadde en sort diamant en av hovedrollene, og sorte diamanter har vært «hotte» en stund nå. Sorte diamanter er egentlig brun-sorte diamanter av lav kvalitet som har blitt tilført farge under høyt trykk og varme. Behandlingen er permanent, og sorte diamanter er et trendy og rimelig alternativ til den hvite varianter. Det er også mange som foretrekker det litt mer «rocka» uttrykket som en sort diamant gir. Hos Tesori Diamanter har vi nå flere smykker med sorte diamanter. Selvfølgelig til suverene priser!

Sorte Diamanter er trendy

Sorte Diamanter er trendy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s