Verdens dyreste Iphone

Dette er verdens dyreste iphone

Er du livredd for å blir sett med en helt vanlig Iphone 3Gs, og har du tilfeldigvis 17-18 millioner kroner som brenner hull i lommen din? Her er telefonen for deg. Mannen bak verdens dyreste Iphone, Stuart Hughes, er ”sjefspimper” av mobiler, og påstår at dette er kunst og design, og ikke business. Tro det den som vil. Denne Iphonen er i hvert fall allerede solgt til en ikke navngitt australsk forretningsmann.

Så hvordan skiller denne Iphonen seg fra andre Iphones? Vel, først og fremst er navigasjonsknappen en diamant på 7 carat! Til sammen har den 136 diamanter på til sammen 68 carat. Den er laget i 22 karat gull, og veier 271 gram. I følge designeren brukte han 10 måneder på å lage verdens dyreste telefon, og mesteparten av tiden skal visstnok ha gått med til å finne diamanten på 7 carat.
Boksen som følger med verdens dyreste Iphone er laget av solid granitt og veier ikke mindre enn 7kg, men utrolig nok har Hughes ”kun” brukt en 16GB modell! Det er nesten litt flaut. Så får vi håpe at introduksjonen av Iphone 4G ikke kommer på en stund…

2 responses to “Verdens dyreste Iphone

  1. Den var utrolig utrolig utrolig pen! Om noen frir til meg med den som ring sier jeg nok ja:D

  2. Hehe… Ser for meg deg med Iphonen surret rundt fingeren med hyssing… 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s